Pieter Bakker jureert mee met de 3de voorronde Play-offs

FotoBioOerrock.jpg

Naast de vaste juryleden Gert Scheffer, Marieke Homan en Iroon Knipping (juryvoorzitter) jureert Pieter bakker mee met alweer de laatste Oerrock Play-Offs voorronde Seizoen 2018-2019. De presentatie is in handen van Eric Leenes.

Pieter Bakker

Al vanaf z’n 2e levensjaar zingend (en soms dansend) door het leven. 2 jaar AMV-lessen (blokfluit)gevolgd en vervolgens als vervolginstrument gekozen voor de trompet. Slechts 3 lessen volgehouden. Het had een haar gescheeld of Pieter had drumlessen genomen maar de muzikale nachtkaars ging op 11-jarige leeftijd spreekwoordelijk uit. Op 14-jarige leeftijd door middel van gitaarboeken zelf de gitaar ontdekt en die is sindsdien ook niet meer verdwenen. Sinds jaar en dag de frontman en slaggitarist van de band Alice Springs. Speelt daarnaast nog in het duo Bakker & Niehaus en, sinds dit jaar ook samen met de band en 2 vocalisten uit Ierland, in de 'Best of Ireland' theatertour. https://www.alicespringsmusic.com/
http://www.best-of-ireland.com/

vlnr de vaste juryleden Marieke Homan, Iroon Knipping (juryvoorzitter) en Gert Scheffer

vlnr de vaste juryleden Marieke Homan, Iroon Knipping (juryvoorzitter) en Gert Scheffer

Eric Leenes (Oerrock presentator)

Eric Leenes (Oerrock presentator)

Iroon Knipping