Alloway wint finale Oerrock Play-Offs 2019

Alloway heeft zaterdagavond de Oerrock Play-Offs in Ureterp gewonnen. De Groningse band heeft daarmee een plek in de lineup van Oerrock 2019 weten te bemachtigen. Op hemelvaartsdag zullen zij in het voorprogramma spelen van onder meer Golden Earring, Guus Meeuwis, Miss Montreal, Jett Rebel, Waylon en nog veel meer grote namen. Als tweede eindigde de band The Small Thing en ook zij zullen opgenomen worden in de lineup van Oerrock 2019. De Oerrock Play-Offs finale werd overigens weer door menige Oerrock ganger bezocht. Er heerste een fantastische sfeer en de bands speelden allemaal stuk voor stuk de pannen van het dak!

Het complete juryverslag volgt.
En meer foto's van deze avond en een aftermovie volgen op www.oerrockplayoffs.nl

Tot Oerrock! #NiksIsOnmogelijk

Winnaar van de finale Oerrock Play-Offs: Alloway

Winnaar van de finale Oerrock Play-Offs: Alloway

The Small Thing

The Small Thing

6J5A7102.jpg